Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yaraşır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan eş adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları olarak da aşina evgin çıkış baplarının hangi malzemeden strüktürlması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri daima muayyen standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile yangın kapısı alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Elektrikler kesik olduğunda birlikte geceleri parlayan bir örgüda olan bu yazgılar tehlikeli durumların usul göstericisidir.

Bayraklı'nın yeşilini yine kesbetmek ve vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını gitmek karınin elimizden geleni yapacağız. Biricik tesellimiz can kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında yurttaşlarımıza sağlanan barınma, gıda ve giysi destekleri muhtevain cepheımızda olan herkese ebedî teşekkürname ediyoruz. Bir elan hakeza acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne de ülkemizin rastgele bir isabetli yaşanmamasını diliyoruz. Devam fail yangınların da bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz" dedi.

Yangın veya evgin mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil bulunmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi evetğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların üstı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Report this wiki page